BonVivant delicatessen

Na 25 jaar in het bedrijfsleven, heb ik (Martijn) de kans gegrepen om voor mezelf te beginnen. Dat het iets met food en wijn moest zijn wist ik van te voren. Inmiddels vieren we bijna het eerste lustrum en heeft mijn vrouw haar baan in het onderwijs opgezegd en is zelfstandig actief op diverse markten.

We verkopen 35 soorten met name Franse droge worst en andere luxe vleeswaren: oa salami’s, rauwe hammen, pâtés, rillettes, rookworsten, etc. Tevens diverse accessoires om de borrel compleet te maken, zoals handgemaakte serveerplanken en opinel messen. We snijden alle vleeswaren vers waar de klant bij staat, niets wordt voorverpakt. We kopen onze producten in bij kwalitatief hoogwaardige producenten uit Frankrijk, Spanje en Italië, en dat proef je. We adviseren en helpen je graag bij het samenstellen van een mooie gevulde borrelplank.

Naast de markt in Tiel staan we op vrijdagochtend in Geldermalsen en ’s middags op een standplek in Dreumel. In 2019 is Sandra gestart op de weekmarkt op vrijdag in IJsselstein. Daarnaast staan we op ca 100 evenementen in heel Nederland, met name in de weekenden. Denk dan aan fairs, jaarmarkten, maar ook food-, bier- en wijnfestivals.

We zijn tevens online te vinden via Facebook en we hebben een eigen webwinkel.

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen