Vraag & antwoord

Waar kan ik parkeren?

Op vrijdag kunt u gratis parkeren bij winkelcentrum Passewaaij.

Op zaterdag kunt u parkeren bij de parkeerterreinen die vlak langs het centrum liggen, waaronder bij Westluidense Poort, Poort Santwyck en Oude Haven.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt zo iedere week de nieuwste aanbiedingen in uw mailbox en blijft zo op de hoogte van het laatste marktnieuws.Ik heb een vraag over de markt. Waar kan ik contact opnemen?

Onderaan de pagina vindt u alle contactinformatie. Ook kunt u het contactformulier op de ‘contact’ pagina invullen.

Voor meer informatie kan u altijd mailen naar info@marktentiel.nl of bellen naar de marktmeester Henny Rijksen (0629239774)

Waar en wanneer vinden de markten in Tiel plaats?

Iedere vrijdag van 08.00 uur – 18.00 uur is er markt in het winkelcentrum Passewaaij. Ook vind er iedere week op zaterdag een grotere markt plaats in het centrum van Tiel(plein kleibergsestraat/varkensmarkt). De markt op zaterdag is van 08:00 – 17:00 uur. 

 

Ik ben iets verloren of heb iets gevonden. Wat kan ik doen?

Bent u iets verloren of heeft u wat gevonden? Op de website van de gemeente Tiel vindt u meer informatie.